Wanneer MISS MONTREAL op het podium staat is één ding zeker: er moet gedanst worden. De band met Sanne Hans als frontvrouw barst van de energie en scoorde hits als ‘Heaven Say Hell’, ‘Writing Stories’, en de nieuwe single ‘A Million Ways’. Dit seizoen is Sanne Hans opnieuw te zien als coach in The Voice. Met de nieuwe EP ‘Again’, de gloednieuwe single ‘A Million Ways’, een uitverkochte clubtour én eigen festival ziet de toekomst er rooskleurig uit! Ondanks haar overvolle agenda is Miss Montreal toch te zien op de zaterdag (16 juni 2018) van de jubileumeditie van de Westland Kross, naast oa. Kensington.

Don’t Wake me Up
Tegenwoordig zien we haar meer dan ooit op televisie, maar dat betekent natuurlijk niet dat Sanne Hans haar eigen band Miss Montreal, haar grote liefde vergeet. Want dat is muziek maken, en dat kan ze als de beste. Het overtuigende resultaat: Don’t Wake Me Up, haar gloednieuwe album.

Don’t Wake Me Up is haar vijfde studioalbum, en een bijzondere plaat. Tweeledig, met aan de ene kant de festivalknallers die we de laatste jaren van haar gewend zijn, en aan de andere kant ook kleine, intieme, gevoelige singer-songwriterliedjes. “Ik heb niet gekeken naar wat anderen mooi vonden, maar zelf mijn hart laten spreken. Zo is alles live opgenomen met de band. Soms heb je dan een take die niet perfect is, maar waarbij wel de emotie overkomt. Daar heb ik deze keer voor gekozen; spontaniteit.”

“Dit is het beste album dat ik ooit heb gemaakt.” Natuurlijk, dat hoort elke artiest te vinden van zijn nieuwste album, maar ze meent het uit de grond van haar hart. “Ik zou er echt helemaal níets aan willen veranderen. En dat voelt fijn”, aldus Sanne. 

Feest, feest en nog eens feest
Het is dat Sanne al een eigen festival heeft, maar anders had ze zomaar de ambassadeur van de Westland Kros kunnen zijn. Sanne is namelijk niet vies van een feestje, stevige gitaarmuziek en wat bier. Sanne heeft het DNA van een Westlander, aldus Peet en Jump, de artistieke leiers van de Westland Kros.

Kaartverkoop.
De kaartverkoop is in volle gang en loopt gestaag. Voorkom teleurstelling en wees er dus snel bij: Voor kaarten en andere informatie ga je naar: Tickets of check Facebook, Twitter en Instagram.

Deel dit: