BOMBASTIC DE UITSMIJTER OP ZATERDAG 16 juni a.s.

Braihim Mohcin is geboren op 8 februari 1992 in Delft. Zijn alter ego, DJ Bombastic, is beter bekend bij het (steeds groter wordende)publiek. De jonge en veelzijdige artiest heeft zijn draai inmiddels goed kunnen vinden. Zo heeft hij een eigen festival ‘Senc Senc Senc’, dat keer op keer is uitverkocht, heeft hij inmiddels met grote gewaardeerde collega’s uit de scene mogen samenwerken en heeft hij met zijn bizarre clip ‘De Noordpool’ inmiddels een miljoenenpubliek bereikt.

DJ Bombastic is tegenwoordig op de grootste stages van Nederland te vinden en dus ook op de Westland Kros. Samen met zijn mc Younes Mohsin (zijn broertje) weet hij van elke gig een feestje te maken.

‘Huis-DJ Westland Kros’
DJ Bombastic zorgt niet alleen voor een spectaculaire afsluiting op zaterdag 16 juni, maar Bombastic is ook de ‘Huis-DJ’ van de Westland Kros. Voor, tijdens en na de verschillende acts zal Bombastic het publiek vermaken vanuit een speciaal geconstrueerde DJ-booth midden op het veld. Dit belooft spectakel. Zorg dat je er bij bent en koop snel je kaarten!

Gehele line-up nu bekend!
De line voor zaterdag 16 juni a.s. is nu geheel ingevuld. Naast Bombastic, zullen Kensington, Miss Montreal, Nielson  en The Kik naar het Westland komen. Een unieke line-up die garant staat voor feest en spectakel.

Kaartverkoop.
De kaartverkoop is in volle gang en loopt gestaag. Voorkom teleurstelling en wees er dus snel bij. Koop hier je tickets.

Wees slim en koop een combi-kaart!!!! Vrijdag en zaterdag toegang en dubbele korting!!!!

Deel dit: