‘Kromme Jongens’ 

Tien jaar na het waanzinnige succes van De Kromme Jongens Musical is er eindelijk een vervolg en wel op vrijdag 15 juni a.s. : ‘Kromme Jongens, een soortement van mee-lal-musical’. Meelallen met alle muzikale hoogtepunten van de Kromme Jongens Musical, gespeeld door een superband en gezongen door de sterren van de originele cast. Dit alles aangevuld met Westlandse Coryfeeën en enkele BN’ers.

Een soortement van mee-lal-musical
Vrijdag 15 juni a.s. wordt Park de Hoge Bomen omgetoverd tot klein Westland en wordt het unieke gevoel van 10 jaar geleden weer opgeroepen: de hoogtepunten van de Kromme Jongens Musical live gespeeld en gezongen door sterren van de originele cast, waarbij de liedteksten op de grote schermen worden getoond en uiteraard ook het beeldmateriaal van de originele musical. Beleeft dit unieke en eenmalige evenement bij en geniet van hetgeen het Westland nog mooi en uniek maakt. Dit

Klein Westland: Westland om trots op te zijn
Het moest er toch een keer van komen aldus Peet en Jump, de artistieke leiers van de Westland Kros. Peet wordt al vele jaren gevraagd om de musical opnieuw uit te laten voeren. De musical was toen echt uniek, nu, na 10 jaar, maken we er een kleine twist aan, zodat het op het grote podium ook een unieke ervaring wordt. Een topband die alle Kromme Jongens-liedjes uit de musical ten gehore brengt, ondersteund door topzangers uit het Westland. “Het zal meer een pop-beleving worden, maar de sfeer zal hetzelfde zijn. Zeker doordat we gebruik maken van de originele beelden uit de musical”, aldus Peet. Jump vult aan ‘het leuke is nu dat iedereen kan mee-lallen, doordat de teksten ook op de schermen worden getoond. Dit alles in een omgeving die is omgetoverd tot Klein Westland, met alle karakteristieke zaken van dien: een kassie, een ketelhuis, Kreidlers en Zundaps, etc

Westlandse Coryfeeën
Naast een fantastische band die de bekendste nummers van de Kromme Jongens spelen, zijn er de sterren van de originele cast en Westlandse coryfeeën zoals Peter Kruithof, Jump Koch, Kassenbouwers koor, Peter Dijkhuizen, Koos en Koosje Sekreve. Ook zijn we bezig met enkele BN’ers.

Kaartverkoop.
De kaartverkoop is in volle gang en loopt gestaag. Voorkom teleurstelling en wees er dus snel bij: Voor kaarten en andere informatie zie: tickets op deze site of check Facebook, Twitter en Instagram.

Wees slim en koop een combi-kaart!!!! Vrijdag en zaterdag toegang en dubbele korting!!!!

 

Deel dit: